Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí oferirà nous atractius turístics als visitants El patrimoni de Rubí serà un dels valors de la ciutat a potenciar https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí oferirà nous atractius turístics als visitants

El patrimoni de Rubí serà un dels valors de la ciutat a potenciar

La regidoria d’Identitat i Projecció exterior aposta per donar resposta a l’augment de visitants i a la creixent varietat d’interessos i perfils que mostra el turisme actual, facilitant als visitants la descoberta del patrimoni i la història de la nostra ciutat. Per aquest motiu, tal i com va explicar ahir en roda de premsa el regidor d’Identitat i Projecció exterior, Martí Pujol, s’estan treballant, en col•laboració amb els hotels de Rubí, dos nous productes turístics que es posarien en marxa a partir del 2013: un adreçat als visitants més joves i un altre per al públic familiar.

La mitjana d’ocupació dels tres hotels de Rubí aquest estiu ha estat de més del 70%. La majoria d’aquests turistes provenen de França, Regne Unit, Itàlia i Bèlgica, per motius professionals i, majoritàriament, per oci i vacances. Destaca, per altra banda, el fort increment del turisme provinent de Rússia, d’alt poder adquisitiu.

Una molt bona relació qualitat-preu de l’oferta del sector a la nostra ciutat i una situació geogràfica òptima són els dos motius principals pels quals Rubí és escollida per aquests viatgers, que no només s’allotgen als establiments hotelers de la ciutat, sinó que aprofiten per visitar-la i conèixer el patrimoni local.

L’atractiu cultural del nostre patrimoni també serà un dels valors a potenciar. Per aquest motiu, entre les accions previstes està la de senyalitzar els principals punts d’interès de Rubí, creant itineraris turístics per al visitant. Aquesta proposta rep el suport de la Diputació de Barcelona.