Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Rubí, noies maques i bon vi', la nova exposició d’Anna Tamayo a l’Antiga Estació L’artista mostra la seva visió personal de la ciutat de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

'Rubí, noies maques i bon vi', la nova exposició d’Anna Tamayo a l’Antiga Estació

L’artista mostra la seva visió personal de la ciutat de Rubí.
L’exposició “Rubí, noies maques i bon vi”, desenvolupada per la pintora Anna Tamayo, s’inaugura el pròxim dijous 14 de juny a les 19.30 h a la Sala d’exposicions Antiga Estació.

Anna Tamayo, una artista molt coneguda a Rubí, inicia la seva trajectòria amb una exposició al 1995 al Celler de Rubí i continua el seu camí passant per llocs com ara Berlín, Manchester, Tokio o Paris. Durant els darrers anys, l’Anna ha retornat sempre a alguna de les sales d’exposicions de la ciutat, per la que sent una veritable passió.

L’exposició “Rubí, noies maques i bon vi” que presenta a l’Antiga Estació vol ser una recreació de la visió pròpia que l’artista té de les possibilitats de la nostra ciutat.

Explorant visualment els seus racons, els carrers, els arbres,... Anna Tamayo ha transformat en quadres les sensacions que sorgeixen de totes aquestes vivències i de l’activitat quotidiana de la ciutat de Rubí. L’artista treballa la tècnica pictòrica de l’encàustica, mitjançant la qual durant el procés de creació l’obra va creixent, es produeix una tensió de colors, formes i discurs que l’encàustica suavitza, integrant els contraris i donant una veu única al poema polisèmic que es l’obra, per cridar amb força la seva veritat.

Segons la pintora, l’exposició tracta “un Rubí que era i que és, unit a un somni de futur en què el collage dels meus arbres i cases i finestres i camps i paperets i edificis i troncs i gratacels vol ser un crit silenciós en pregària, per a que la visió que tinc del meu poble esdevingui la realitat on tot i tothom hi tingui cabuda”.

A més, com a activitat complementaria, en la programació de la Festa Major 2012, el diumenge 1 de juliol a les 19 h, Anna Tamayo farà un guiatge per la seva exposició a l’Antiga Estació, on estarà exposada l’obra fins a finals de juliol.

L’horari d’obertura de l’Antiga Estació és de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 h i dissabtes de 10 a 13.30 h.