Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí fa un pas endavant en el desplaçament de les línies d’alta tensió de Can Fatjó Rubí i Castellbisbal han signat un conveni per facilitar les actuacions necessàries per retirar les línies d'alta tensió que afecten a ambdós municipis. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí fa un pas endavant en el desplaçament de les línies d’alta tensió de Can Fatjó

Rubí i Castellbisbal han signat un conveni per facilitar les actuacions necessàries per retirar les línies d'alta tensió que afecten a ambdós municipis.
Les alcaldesses de Rubí, Carme García, i de Castellbisbal, Dolors Conde, han signat un conveni que serveix per reconèixer mútuament com a vàlids els acords assolits per Rubí i Castellbisbal per retirar les respectives línies d’alta tensió i, d’aquesta forma, evitar cap impediment a l’hora de fer qualsevol de les actuacions necessàries, sigui en el terme municipal que sigui. En el cas de Rubí, es tracta de 5,5 km de línies d’alta tensió que travessen l’avinguda de Can Fatjó. La signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Rubí, la Generalitat de Catalunya i Red Eléctrica Espanyola (REE) al maig de 2006 posava la primera pedra a un llarg procés de negociació que tindrà com a resultat final la desaparició d’aquestes línies.

Més informació