Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí és una de les ciutats on es representa la XIV Biennal de Teatre de l’ONCE aquest mes d’abril Les entrades per veure Sombras de amor prohibido d' Orozú es poden recollir divendres a La Sala. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí és una de les ciutats on es representa la XIV Biennal de Teatre de l’ONCE aquest mes d’abril

Les entrades per veure Sombras de amor prohibido d' Orozú es poden recollir divendres a La Sala.
El Teatre Municipal La Sala de Rubí és un dels 12 escenaris en el qual es representarà durant la setmana pròxima la XIV Biennal de Teatre ONCE que del 16 al 20 d’abril s’organitza a diverses ciutats com Barcelona, Terrassa, Sabadell, Granollers, Sant Cugat o Manresa, entre d’altres. La representació de l’obra “Sombras de amor prohibido” del grup Orozú Teatro de Cadis es farà el dimecres 17 d’abril a les 21 h. Les entrades es poden recollir de forma gratuïta al mateix teatre aquest divendres de 18 a 21 h.

L’obra Sombras de Amor Prohibido del grup Orozú Teatro, creat el 1993 a Cadis, explica la història d’una companyia de còmics ambulants que burla el setge francès i se suma a les celebracions locals, arran de la promulgació de La Pepa l'any 1812 a Cadis, a la Posada del Mesón Nuevo.

A la Biennal participen una desena de grups de teatre recolzats per l’ONCE, que estan integrats per 125 actors i actrius, més de la meitat dels quals tenen discapacitat visual: Sa Boira de Palma de Mallorca; Valacar de A Coruña; Antígona de Las Palmas de Gran Canaria; La Luciérnaga de Madrid; Orozú de Cádiz; Muxicas d’Ourense; La Balandra de Cartagena; La Ruina de Albacete; Amanida de Tarragona i Egar Show de Terrassa. Acompanya als grups com a director artístic de la Biennal l’actor i director teatral Esteve Ferrer.

“El 100% de les companyies realitzen un treball excepcional i presentaran espectacles de primer nivell” –segons el seu director Esteve Ferrer-, per qui la Biennal oferirà una programació 'molt àmplia per no defraudar a ningú', amb representacions que abasten des de la comèdia nacional espanyola, fins contemporanis i adaptacions de grans clàssics.