Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí es prepara per rebre als Reis d’Orient aquest diumenge Ses Majestats arribaran a l’Escardívol on seran rebuts per l’alcaldessa, qui els lliurarà les claus de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí es prepara per rebre als Reis d’Orient aquest diumenge

Ses Majestats arribaran a l’Escardívol on seran rebuts per l’alcaldessa, qui els lliurarà les claus de la ciutat.
La ciutat està ultimant els darrers preparatius per rebre als Reis d’Orient aquest diumenge 5 de gener, quan arribaran a l’Escardívol, al voltant de les 18 h com ja es tradicional, per rebre les claus de la ciutat de mans de l’alcaldessa, Carme Garcia, i el Mag Rubisenc. Abans, cap a les 16.30 h, el Carter Reial recollirà totes les cartes dels nens i nenes que encara no se les hagin fet arribar.

Després de la benvinguda de la ciutadania, Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran la cavalcada pel carrers de la ciutat des de l’Escardívol, d’on sortirà a les 18.30 h, acompanyats de les set carrosses que composen la comitiva. El recorregut passarà pels carrers de Joaquim Blume, Cadmo, Prat de la Riba, Rafael Casanova, Francesc Macià, avinguda de Barcelona, rambleta Joan Miró, passeig de Les Torres, avinguda de Can Cabanyes, passeig del Ferrocarril, Monturiol, Mare de Déu de Fàtima, Joan Maragall, Bartrina, Lluís Ribas, Cervantes, av. Barcelona i pg. Francesc Macià, i baixarà pel c. Montserrat, per cloure la passejada per la ciutat a la pl. Doctor Guardiet.

La Cavalcada de Reis acabarà amb el Pessebre vivent a càrrec dels alumnes de l’Escola Regina Carmeli i l’Adoració dels Reis a la plaça del Doctor Guardiet, tot i que per amenitzar l’espera de l’arribada dels Reis, abans de l’adoració, hi haurà una animació infantil a càrrec del grup musical rubinenc Gatzara.

Durant la cavalcada es repartiran unes 4 tones de caramels sense gluten, aptes per a celíacs, tot i que aquest repartiment serà diferent a altres anys per qüestions de seguretat. Des de la sortida de la cavalcada a l’Escardívol, no hi haurà llançament de caramels als carrers Cadmo, Prat de la Riba i Francesc Macià, fins a plaça de Catalunya, per garantir la seguretat de les persones que participen.

Taller de fanalets per la Cavalcada

Fins a aquest dissabte 4 de gener, tots els nens i nenes que ho desitgin podran participar al Taller de fanalets que es fa cada tarda de 17 a 20 h al Campament del Mag Rubisenc del Castell. Amb aquests fanalets fabricats per ells mateixos, els infants podran il·luminar els camí als Reis d’Orient durant la Cavalcada d’aquest any.