Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí es prepara per celebrar el Nadal Més de 150 figures ja il·luminen la ciutat cada dia a partir de les 17.30h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí es prepara per celebrar el Nadal

Més de 150 figures ja il·luminen la ciutat cada dia a partir de les 17.30h.
Els diferents serveis de l’Ajuntament de Rubí ultimen els preparatius per a l’arribada del Nadal. Pel que fa a l'enllumemant, el nombre de figures decoratives que il·luminen Rubí durant l’època nadalenca supera les 150. Enguany, com a novetat, s’han incorporat figures tridimensionals a l’avinguda Barcelona i Passeig Francesc Macià. També és nova la il·luminació nadalenca del sector B de Castellnou. Es manté la il·luminació de l’edifici de l’Ajuntament i l’entorn amb les malles lluminoses i es renoven els equips de la zona mercat.

L’horari de funcionament de l’enllumenat nadalenc serà de 17.30h a 22.30h de diumenge a dijous, i els divendres, dissabtes i festius, de 17.30 a 1 de la matinada.

L’illa peatonal

Per facilitar les compres de Nadal, l’Ajuntament restringirà el trànsit mitjançant l’illa de vianants durant el Pont de la Constitució (dies 3,4,5,6 i 8 de desembre), així com tots els caps de setmana i festius, com ja és habitual, fins el 23 de desembre. A partir d’aquest dia i fins el 8 de gener l’illa funcionarà entre les 11 i les 21 h.

La prohibició del pas de vehicles afectarà els següents carrers:
·Av. Barcelona
·Pg. Francesc Macià
·C/ Prim (entre Colom i Balmes)
·C/ Pintor Murillo (entre Colom i Balmes)
·C/ Llobateras (entre Colom i Balmes)

La posada en marxa de l’illa de vianants obligarà els vehicles i l’autobús urbà a usar un itinerari alternatiu que en aquests moments estudia l’Ajuntament.

El Mercat Municipal

Donat que aquest any els dies i les vigílies de les festes de Nadal coincideixen en cap de Setmana, el Mercat Municipal mantindrà l’horari habitual, excepte el dijous, 5 de gener, que s’obrirà a les 7 del matí fins a les 18 hores.

Recordem l’horari habitual del Mercat Municipal:

Dilluns: de 8 a 13 h
Dimarts i dimecres: de 7,30 a 13,30 h
Dijous: de 7,30 a 13,30 i de 17 a 20 h
Divendres: de 7 a 20 h
Dissabtes: de 7 a 14,30 h

Més informació