Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, en el nivell 2 d'excepcionalitat davant el perill de sequera L'Ajuntament fa una crida per fomentar l'estalvi i l'ús racional d'aigua davant d'aquest nivell que limita l’ús de l’aigua potable per a ús domèstic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, en el nivell 2 d'excepcionalitat davant el perill de sequera

L'Ajuntament fa una crida per fomentar l'estalvi i l'ús racional d'aigua davant d'aquest nivell que limita l’ús de l’aigua potable per a ús domèstic.
L’Ajuntament de Rubí ha restringit el reg en les zones verdes i ha disminuït l’ús de l’aigua en la neteja viària com a conseqüència de la recent entrada del nivell 2 d’excepcionalitat del decret de sequera que afecta al municipi de Rubí. Aquesta fase limita l’ús de l’aigua potable només per a ús domèstic i prohibeix altres usos com ara a les piscines públiques i privades, el reg de jardins i horts particulars, en instal•lacions de caire lúdic i el rentat de vehicles a llocs que no estiguin destinats a aquesta funció. L’escassetat de pluges registrades en les darreres setmanes ha generat un dèficit de volum embassat a diferents conques, com les del Ter i del Llobregat de les quals s’abasteix d’aigua el municipi de Rubí. Des de l’1 de febrer, el volum d’embassat és de 144,5 m3. El nivell 2 d’excepcionalitat s’aplica quan el volum d’embassament baixa dels 145 m3. Aquest nivell és revisa quinzenalment, per tant en cas de pluges, a mitjans de mes es podria desactivar la fase actual d’accions davant sequera.

Més informació