Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, en alerta davant l’episodi de pluja intensa previst per aquesta tarda Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, entre les 14 i les 20h es podrien registrar precipitacions abundants a la ciutat i a la resta del país. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, en alerta davant l’episodi de pluja intensa previst per aquesta tarda

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, entre les 14 i les 20h es podrien registrar precipitacions abundants a la ciutat i a la resta del país.
L’Ajuntament de Rubí ha rebut un avís del Servei Meteorològic de Catalunya informant de la situació meteorològica de risc prevista per aquesta tarda. Entre les 14 i les 20h es preveu un episodi de pluges generalitzat a tot el territori.

Segons aquest organisme, és probable que a Rubí se superi el llindar d’intensitat de pluja superior a 20 l/m2 en 30 minuts. Les tempestes podran anar acompanyades de calamarsa o pedra i ratxes fortes de vent. Es preveu que es puguin acumular quantitats abundants d’aigua, fins a 50 l/m2 en 24 hores. A partir de les 20h, s’espera que la situació meteorològica tendeixi a millorar.

A partir de les informacions facilitades pel Servei Meteorològic de Catalunya, la Generalitat ha activat en fase d’alerta el pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT).

Es tracta d’un episodi de pluges generalitzades davant el qual cal tenir molta precaució en la conducció, així com allunyar-se de rieres i rius que poden patir crescudes. També cal netejar els desguassos i embornals que puguin estar bruts de fulles seques o pols acumulada. A Rubí, ara per ara, no s’han registrat incidències relacionades amb aquest episodi.