Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí disposarà al 2007 d'un transport urbà públic amb més cobertura i qualitat Entre les actuacions previstes hi ha construir una cotxera, millorar els sistemes d’informació als usuaris (línies i horaris), posar més marquesines a les parades i augmentar el nombre d'autobusos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí disposarà al 2007 d'un transport urbà públic amb més cobertura i qualitat

Entre les actuacions previstes hi ha construir una cotxera, millorar els sistemes d’informació als usuaris (línies i horaris), posar més marquesines a les parades i augmentar el nombre d'autobusos.
Segons l’ “Estudi de la xarxa de transport públic del municipi de Rubí”, realitzat per INTRA S.L al febrer de 2005, el sistema de transport públic urbà no s’ajusta a les expectatives d’un municipi de les característiques de Rubí. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Rubí ha rescindit de mutu acord l’actual concessió amb Transports Públics S. A. i ha engegat una nova concessió per tal de millorar la cobertura i la qualitat del servei de transport urbà.

Així ho ha explicat el regidor de Medi Ambient, Xavier Reinaldos, que ha afegit que aquesta iniciativa persegueix diversos objectius “donat que el servei presenta rigideses i un estat lamentable de conservació de les parades i marquesines”. Segons el regidor, “iniciem un procés d’adaptació per ajustar-se a les necessitats de la ciutat amb un determinat nivell de qualitat”.

Més informació