Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí demana als Reis d’Orient forces i empenta per superar la situació actual Prop de 30.000 persones participen en la Cavalcada d’aquest Nadal 2011. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí demana als Reis d’Orient forces i empenta per superar la situació actual

Prop de 30.000 persones participen en la Cavalcada d’aquest Nadal 2011.
Amb aquesta demanda l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va rebre a Ses Majestats el dia de la Cavalcada de Reis quan, abans de donar-los les claus per arribar a totes les cases, els va demanar que l’any “2012 ens donin energia i tinguem unitat per a superar la crisis, sobretot a les llars i famílies que l’estan patint”. Una rebuda en la qual van voler participar al voltant d’unes 8.000 persones a l’Escardívol, tot i que unes 30.000 són les que van acompanyar les 7 carrosses pels carrers de la ciutat per repartir il·lusions i caramels als nens i nenes rubinencs.
Molts d’aquests infants havien anat dies abans a lliurar la carta als Reis, be a través del campament del Mag Rubisenc al Castell Ecomuseu Urbà que van visitar quasi 4.000 persones entre infants i acompanyants o be a través de les visites que el carter ha fet pels barris de la ciutat durant les quals ha recollit unes 800 cartes de nens i nenes. De fet, els assistents han valorat de forma positiva el canvi d’ubicació de la rebuda que s’ha fet al pati del Castell.

Però a banda del lliurament de la carta del reis, una de les activitats en què cap infant vol deixar de participar, en altres activitats adreçades especialment per a aquest públic a La Sala, com les sessions de cinema infantil, la marató de contes, el festival benèfic, o els espectacles infantils, entre d’altres, han participat un total de 4.600 persones. Altres espais municipals, com l’Ateneu o la Biblioteca, amb activitats específiques pels infants han tingut també bona acollida per part del públic.

Pel que fa a una activitat que aquest any s’ha tornat a fer, el Pessebre vivent a la pl. Dr. Guardiet ha estat recuperat amb un èxit important de públic, amb l’assistència d’unes 300 persones, i amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Regina Carmeli i de la Colla de Diables de Rubí. En les diverses activitats organitzades, cal destacar la important implicació i participació de les 47 entitats col·laboradores, entre associacions de veïns, empreses i entitats bancàries, Ampas de les escoles, entitats de cultura popular, etc.

Fira de Nadal

També aquest any la Fira de Nadal ha canviat la ubicació a la plaça Doctor Guardiet, amb 24 parades de productes nadalencs i de regals, a més d’una carpa on s’han fet els diversos tallers i els espectacles d’animació, i s’ha ubicat l’espai de jocs per als més petits.
En aquest cas, la participació en les activitats ha estat diversa en funció dels espectacles i activitats que s’han organitzat així com les hores del dia, amb xifres que varien des de les 300 persones del primer dia a la tarda o les 400 del dissabte 10 de desembre que es va inaugurar de forma oficial fins a les 200 persones dels dies laborables o les 500 d’alguns diumenge a la tarda.