Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí col·labora amb l'escolarització de 80 joves a Ruanda La missionera Pilar Díez ha explicat a l’alcaldessa l’evolució del projecte. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí col·labora amb l'escolarització de 80 joves a Ruanda

La missionera Pilar Díez ha explicat a l’alcaldessa l’evolució del projecte.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha rebut a Pilar Díez Espelosín, de la Congregació de Jesús, María y José, qui treballa com a missionera a Ruanda. El motiu de la visita ha estat d’agraïment per l’aportació municipal de 5000 € l’any 2007 per al projecte “Beques per a Ruanda” que ha permès que 80 joves sense recursos hagin pogut cursar estudis de secundària a l’escola d’alfabetització de El Caraf. Actualment la Congregació té missions a Kayenzi i Butare i l’any 1994 va ser guardonada per la Fundació Príncep d’Astúries, fent una menció especial a la feina de Pilar Díez.

Col•laboració mitjançant l’IPA a Ruanda i Burkina Fasso

El suport de l’Ajuntament de Rubí s’ha fet mitjançant l’agrupació del Vallès de l’IPA (International Police Association), que té la seva seu a Rubí i que està presidida per un sergent de la policia local de Rubí. Fa poc més d’un mes, agents d’aquesta associació solidària, entre els que es trobava un policia local de Rubí, van desplaçar-se a Ruanda per supervisar el projecte i fer arribar un autobús a Burkina Fasso. En aquest segon projecte solidari, l’Ajuntament va contribuir amb una aportació de 2000 €.

L’Ajuntament de Rubí ja ha col•laborat econòmica en fer possibles projectes solidaris impulsats amb anterioritat per l’IPA, com ara, fer arribar ambulàncies a Kosovo l’any passat.