Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí celebra el Dia Mundial de Lluita contra la Sida L'Ajuntament organitza un seguit d'activitats al voltant d'aquest dia, com una conferència sobre el fenòmen de la sida a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí celebra el Dia Mundial de Lluita contra la Sida

L'Ajuntament organitza un seguit d'activitats al voltant d'aquest dia, com una conferència sobre el fenòmen de la sida a Rubí.
Ja han començat les activitats organitzades per l’Ajuntament de Rubí al voltant del Dia Mundial contra la Sida que se celebra l’1 de desembre. L’objectiu és conscienciar la població, especialment a joves i dones, sobre la importància de l’ús del preservatiu i la prevenció de la sida i altres malalties de transmissió sexual. La novetat més destacada d’aquesta edició és una conferència sobre la sida a Rubí que oferirà el doctor David Dalmau, metge especialista en malalties infeccioses i responsable de la Unitat de la Sida de l’Hospital Mútua de Terrassa. Altres activitats organitzades enguany són la posada en marxa de punts d’informació per prevenir la sida als IES de Rubí; xerrades amb jocs de rol, sobre el virus i per a dones sobre prevenció; lectura del manifest i l’edició d’un tríptic informatiu adreçat a les dones.

Més informació