Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí celebra el Dia mundial de la salut amb una conferència sobre la prevenció del càncer de colon A més es repartiran fullets d’informació amb consells per a la població als CAPS de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí celebra el Dia mundial de la salut amb una conferència sobre la prevenció del càncer de colon

A més es repartiran fullets d’informació amb consells per a la població als CAPS de la ciutat.
Amb motiu del Dia Mundial de la Salut, organitzat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), que es commemora el pròxim dijous 7 d’abril, l’Ajuntament de Rubí organitza una conferència sobre la prevenció del càncer de colon que tindrà lloc aquest mateix dia a les 17h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. El ponent de l’acte, que serà presentat per la regidora de Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez, serà el metge adjunt del servei d’oncologia del Consorci Sanitari de Terrassa.

A més, del llarg de tot el dia, s’instal·laran dos estands informatius al CAP Antón de Borja i al CAP Sant Genís, des de les 10 a les 17 h, on els usuaris i usuàries del servei podran recollir informacions relacionades amb la salut de diversos programes desenvolupats pels mateixos centres sanitaris i pel consistori, com la prevenció de malalties sexuals o com seguir una alimentació saludable, entre d’altres consells.

La darrera activitat relacionada amb aquesta commemoració tindrà lloc el diumenge 10 d’abril amb una Caminada popular pels boscos de Can Roig que sortirà a les 8 h des de la Botiga de Rubí.