Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí celebra el Dia Internacional de les Dones El 8 de març a les 12 h a la plaça de Catalunya té lloc una trobada de gegantes i la lectura del manifest. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí celebra el Dia Internacional de les Dones

El 8 de març a les 12 h a la plaça de Catalunya té lloc una trobada de gegantes i la lectura del manifest.
L’Ajuntament de Rubí organitza la I Trobada de Gegantes de la ciutat per celebrar el Dia Internacional de les Dones el 8 de març, un acte que començarà a les 11 hores a la plaça de l’Estació amb la plantada de les gegantes de la ciutat Paula, Virgínia, Laia, Teresina, Lola, La Vella de Quaresma i la capgrossa Neus, per iniciar tot seguit la passejada per l’avinguda de Barcelona, els carrers de Cervantes, Colom i Doctor Turró, la plaça de Pere Esmendia i l’avinguda de Francesc Macià.

Posteriorment, l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i les representats de la resta dels partits polítics presents a l’Ajuntament llegiran el Manifest del Dia Internacional de les Dones 2009 “Sumant per la Igualtat”. Aquest acte tindrà lloc a les 12 hores a la plaça de Catalunya.

Aquesta jornada reivindicativa i festiva clourà amb la ballada de les gegantes a les 12.15 hores i un vermut popular posterior a la mateixa plaça.

D’altra banda, aquelles persones que vulguin inscriure’s a qualsevol de les activitats organitzades per l’AV Can Vallhonrat, com ara el curs de cuina del dia 14 de març, el de reposteria del dia 21, el taller de creativitat del dia 28 de març o el sopar de dones la data del qual encara està per confirmar, hauran de fer efectiva la seva reserva trucant al 696.356.262 i no al que apareix, per error, al programa d’activitats.

Més informació de les activitats del Dia Internacional de les Dones a la ciutat.