Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, al 'router universitari' de l'AMTU Amb aquesta eina informàtica els estudiants universitaris poden conèixer els mitjans de transport públic que hi ha per desplaçar-se fins a les facultats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, al 'router universitari' de l'AMTU

Amb aquesta eina informàtica els estudiants universitaris poden conèixer els mitjans de transport públic que hi ha per desplaçar-se fins a les facultats.
Els estudiants universitaris rubinencs que vulguin utilitzar el transport públic per desplaçar-se fins als seus centres universitaris i facultats, ja poden consultar les diferents opcions que hi ha a través del “ Router universitari”, un projecte posat en marxa recentment per l’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU).

Es tracta d’una eina informàtica de lliure accés que s’accedeix des del web de l’AMTU per tal que els estudiants puguin veure el trajecte amb transport públic des de la seva ciutat fins als prop de 150 centres universitaris de la regió metropolitana de Barcelona. Amb aquesta eina també s’ofereixen els links dels diferents operadors per tal de consultar horaris i preus.

Segons l’AMTU, l’objectiu principal del “router universitari” és promoure el transport públic entre els estudiants universitaris i informar a tots aquells de secundària que estan a punt de finalitzar els estudis i accedir al món universitari de com arribar amb transport urbà als centres escollits.

D’aquesta manera, Rubí és un dels gairebé setanta municipis que formen part d’aquesta eina en la qual s’explica quins mitjans de transport públic (metro, autobús urbà i interurbà, ferrocarril, bicicleta, tramvia, rodalies...) hi ha des de la ciutat fins al centre universitari de destí, aportant un plànol i calculant les diferents rutes a seguir.