Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acull la primera Jornada de cooperació empresarial en el marc del CIT Més de 170 empresaris s’han inscrit en aquesta sessió de Getting Contacts, que serà inaugurada per l’alcaldessa de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí acull la primera Jornada de cooperació empresarial en el marc del CIT

Més de 170 empresaris s’han inscrit en aquesta sessió de Getting Contacts, que serà inaugurada per l’alcaldessa de Rubí.
L’alcaldessa de Rubí i presidenta del CIT, Carme Garcia, inaugurarà la primera Jornada de cooperació empresarial “Getting contacts”, que s’organitza a la nostra ciutat en el marc del Catalonia Innovation Triangle (CIT), que agrupa els municipis de Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat. Aquesta sessió de contactes efectius entre empresaris tindrà lloc el pròxim 23 de març a partir de les 9 h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí.

Després de la inauguració institucional, que tindrà lloc a les 10 h, s’oferirà la conferència “Networking empresarial efectiu” a càrrec del Juanjo Villalobos, gerent de Summa Systems, l’empresa que desenvolupa la jornada, i al voltant de les 11 h, s’exposarà la dinàmica de treball i s’iniciaran els contactes. Està previst que la jornada acabi cap a les 14 hores.

En l’organització d’aquesta jornada, que també se celebraran a Cerdanyola i Sant Cugat, participen les associacions empresarials del territori CIT com Cerdanyola Empresarial, Associació d’empresaris de Cerdanyola, Cecot - Rubí i Sant Cugat empresarial i col•laboren altres institucions com les cambres de comerç de Sabadell i Terrassa, Cecot i Pimec.

Fins ara, més de 170 empresaris s’han inscrit en aquest esdeveniment durant el qual mantindran entrevistes programades amb altres empresaris i professionals amb l’objectiu d’enfortir i mobilitzar els empresaris del territori CIT, facilitant els contactes i el networking; generar noves oportunitats de negoci dintre d’aquest territori, a partir d’entrevistes basades en interessos comuns; i atraure empresaris d’altres poblacions pròximes per obrir les portes a noves inversions a llarg termini.

La Jornada de cooperació empresarial permet, a més als i les participants, cercar nous proveïdors, clients i col·laboradors, establir contactes institucionals, obtenir informació de primera mà sobre el mercat, endegar projectes de cooperació empresarial, reduir costos, generar una comunicació amb els empresaris i empresàries del municipi, identificar les empreses més proactives, iniciar un procés de dinamització empresarial i promoure les inversions d’empresaris i la creació de nous projectes empresarials, entre d’altres.

Aquesta proposta es troba dintre de les accions del CIT per potenciar la promoció i el desenvolupament econòmic d’aquesta zona del Vallès que compta amb 206.694 habitants (2008) i un total de 26 polígons industrials amb unes 10.000 empreses.