Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acull el tercer campionat de skate aquest dissabte La Rubicity Skate Open 2013 es farà al skateparc de Can Sant Joan. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí acull el tercer campionat de skate aquest dissabte

La Rubicity Skate Open 2013 es farà al skateparc de Can Sant Joan.
Aquest dissabte, la ciutat acollirà una nova edició de la Rubicity Skate Open, el tercer campionat d’skate, a l’Skateparc de Can Sant Joan, organitzat per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de l’entitat La Skateboarding Rubí.

La jornada s’iniciarà a partir de les 10 h del matí, moment en què començaran les inscripcions, en el mateix espai on se celebra el campionat, i els escalfaments de les persones que s’inscriguin al concurs. A partir de les 11.30 h, s’iniciaran les rondes classificatòries, i de les 16 h a les 19 h tindran lloc les finals en cadascuna de les categories: fins als 17 anys i majors de17 anys. Els joves participants disposaran d’un termini màxim de 2 minuts per demostrar als membres del jurat les seves habilitats en aquesta pràctica esportiva, que valoraran el seu estil, la dificultat i la tècnica. Els tres millors classificats de cada categoria rebran premi.

En l’edició anterior, amb 37 nois participants al campionat, al voltants de 400 persones van passar per l'Skatepark de Can Sant Joan al llarg de la jornada en què es va organitzar el concurs.