Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí acollirà una de les fases de classificació de la Copa d’Europa d’Hoquei Línia 2011 El HCR Cent Patins és un dels sis equips nacionals que juguen aquesta primera fase. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí acollirà una de les fases de classificació de la Copa d’Europa d’Hoquei Línia 2011

El HCR Cent Patins és un dels sis equips nacionals que juguen aquesta primera fase.
La cita és el divendres 28 d’octubre, a les 18.30 h, al pavelló poliesportiu La Llana, on una actuació castellera donarà el tret de sortida de la fase de classificació de la Copa d’Europa d’Hoquei Línia 2011 que acollirà la nostra ciutat i en la qual participa l’HCR Cent Patins, un del sis equips nacionals que prendran part en aquesta primera fase. El partit inaugural enfrontarà l’equip de la ciutat i el Yeti’s de Grenoble. Així ho han presentat aquest matí el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rubí, Josep M. Castro, Carles Benito, el capità de l’HCR Cent Patins, i l’entrenador de l’equip, Marcos Fajardo.

El regidor d’Esports ha explicat que “serà la primera vegada que la ciutat aculli una fase classificatòria de la Copa d’Europa d’Hoquei”. Un fet que, segons Castro, serà possible gràcies a l’existència del nou pavelló de La Llana, “una instal·lació que compleix tots els requisits”, i al fet que la Federació Catalana d’Hoquei té molt en compte l’HCR Cent Patins, que veu com un referent. Segons el regidor, “es tracta d’una pas molt important per l’activitat esportiva rubinenca, fet que demostra que les entitats esportives de Rubí estan a un molt bon nivell”.

Per la seva banda, el capità de l’HCR Cent Patins, Carles Benito, ha felicitat tant el club com l’Ajuntament i totes aquelles persones que, plegades, han aconseguit que aquesta fase classificatòria es disputi a Rubí. Benito ha comentat que “serà un avantatge poder competir a casa”. El capità també ha explicat que és “una fita històrica i un moment únic per poder veure el nivell europeu”.

Els partits que es jugaran a Rubí es faran els dies 28, 29 i 30 d’octubre, com les altres tres fases, on competiran, a més dels equips esmentats, el Kamikaze Hockey Línia Tres Cantos (Madrid), el Pinguine de Bautanal (Alemanya), el Hockey-club de Laupersdorf (Suïssa) i el Ghosts Hockey Team de Pàdova (Itàlia).

A Rubí, els partits es jugaran al recentment inaugurat pavelló poliesportiu de La Llana, un equipament que disposa d’un únic espai polivalent que té una mida de 62 x 35 metres, que es pot dividir en tres zones independents per practicar altres esports que necessiten pistes amb mides més reduïdes, i que té capacitat per a 629 espectadors.
Els campions de cadascun dels quatre grups tindran una plaça per jugar les finals que es faran del 25 al 27 de novembre a Valladolid, amb els equips classificats directament com a campions de lliga i l’anterior Campió d’Europa, el CPL Valladolid.