Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rigoberta Menchú ha visitat Rubí La guanyadora del Premi Nobel de la Pau ha estat rebuda per l'alcaldessa, Carme Garcia, i ha participat a diferents actes a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rigoberta Menchú ha visitat Rubí

La guanyadora del Premi Nobel de la Pau ha estat rebuda per l'alcaldessa, Carme Garcia, i ha participat a diferents actes a la ciutat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha rebut a l’Ajuntament de Rubí la guanyadora del Premi Nobel de la Pau, Rigoberta Menchú, en la seva visita a la ciutat on, acompanyada també per alguns dels portaveus dels grups municipals, ha signat el llibre d’honor de la ciutat

En l’acte, Menchú ha agraït l’hospitalitat a l’alcaldessa, Carme Garcia, a qui ha definit com a una persona “senzilla i comunicativa”, i ha afegit que “sou els nostres companys de batalla a un món on encara podem fer moltes coses concretes per a la gent i, per aquest motiu, hem vingut aquí buscant tot el suport”.

Per la seva banda l’alcaldessa, Carme Garcia, ha explicat que Rigoberta els ha transmès les dificultats de la gent de Guatemala. Garcia ha explicat que “tot i que és un lloc molt bonic, els habitants pateixen una situació molt dura, per això s’ha d’agrair la feina de la fundació i de Rigoberta Menchú perquè és fonamental per millorar la vida de la ciutadania davant l’escassetat de recursos”.

Rigoberta Menchú també ha participat a una xerrada amb alumnes de l'IES La Serreta i en l'acte de constitució del Consell Municipal de Solidaritat al Castell-Ecomuseu Urbà.

Més informació