Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió informativa amb els veïns de la zona del Mercat sobre el nou projecte de remodelació En la trobada també s’hi ha tractat els canvis de mobilitat a la zona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Reunió informativa amb els veïns de la zona del Mercat sobre el nou projecte de remodelació

En la trobada també s’hi ha tractat els canvis de mobilitat a la zona.
L’Ajuntament de Rubí va convocar el passat 16 d'abril els veïns i veïnes de la zona del mercat a una reunió informativa sobre el projecte de remodelació del mercat municipal. A la reunió hi van estar presents el regidor de l’àrea d’Ecologia Urbana i Seguretat, Manel Velasco, i de Mobilitat, Josep A. Serra, i diversos coordinadors i tècnics municipals.

La trobada es va iniciar amb la presentació del projecte i es va informar sobre els nous canvis que s’han produït en les obres que es van reprendre a principis d’any.

Per altra banda, també es va informar sobre els canvis de mobilitat que s’han produït al voltant de les obres del mercat per tal de facilitar la circulació en la zona d’afectació. Unes mesures que consisteixen en la restricció de pas en el carrer de Cal Gerrer a vehicles de pes superior a les 3,5 tones, l’entrada i la sortida al mercat pel carrer Llobateras per part dels vehicles d’abastament i mercaderies, la modificació del recorregut de la línia 2 (Can Vallhonrat – El Pinar) del servei urbà d’autobús, l’eliminació de l’estacionament a la cruïlla del camí de Ca n’Oriol amb el carrer Bartrina i els canvis de sentit del carrer Federico García Lorca, entre Llobateras i Cervantes, i del camí de Ca n’Oriol, en el tram comprès entre Bartrina i Víctor Balaguer.

El regidor Manel Velasco va explicar als veïns que està previst que els semàfors del carrer Calderón de la Barca es posin en funcionament a partir de la pròxima setmana. Pel que fa a l’inici de la primera fase del projecte de reforç estructural del col•lector de Cal Gerrer, el regidor va informar-los que l’objectiu és que comencin l’abans possible, però que segurament sigui d’aquí a unes setmanes. Aquesta actuació es farà de forma interna, és a dir, des de dins del mateix col•lector i no comportarà cap afectació al trànsit en superfície.