Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convida els joves rubinencs a participar a la segona jornada del Pla RubíJove Durant la trobada, que se celebrarà el 16 de març, s’explicaran quines de les propostes realitzades durant la primera sessió s’inclouran al pla. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament convida els joves rubinencs a participar a la segona jornada del Pla RubíJove

Durant la trobada, que se celebrarà el 16 de març, s’explicaran quines de les propostes realitzades durant la primera sessió s’inclouran al pla.
El proper dissabte, 16 de març, l’Ajuntament de Rubí convoca els joves de la ciutat a una nova jornada participativa del Pla RubíJove. A mitjans de desembre, prop d’una setantena de joves van participar a la primera jornada per començar a dissenyar aquest pla, un document que marcarà les línies a seguir en matèria d’educació, cultura, treball, habitatge, salut, participació i cohesió social entre els anys 2012-2016 a la ciutat.

En aquella primera jornada, els participants, dividits en quatre grups de treball, van elaborar tot un seguit de propostes per a cadascun dels eixos de treball que marca el Pla Nacional de Joventut de Catalunya. Posteriorment, aquestes propostes s’han sotmès a validació tècnica i política i ara es farà el retorn als joves. Concretament, se’ls explicarà quines seran les accions que quedaran incloses al Pla RubíJove.

A la jornada hi estan convidats especialment tots aquells joves que van intervenir a la primera sessió i, en general, tots els que puguin estar interessats en quines seran les polítiques de joventut que es duran a terme al municipi els propers quatre anys.