Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí lliura els premis als guanyadors del primer Duatló olímpic de la ciutat La prova es va desenvolupar amb l’ajuda de 200 voluntaris/es d’entitats de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí lliura els premis als guanyadors del primer Duatló olímpic de la ciutat

La prova es va desenvolupar amb l’ajuda de 200 voluntaris/es d’entitats de la ciutat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, acompanyada pel regidor d’Esports, Josep M. Castro, va lliurar els guardons als guanyadors del 1r Duatló olímpic de la ciutat que es va fer ahir pel centre de la ciutat, en què s’havien inscrit 338 participants, tot i que al final els participants reals van ser 281, segons dades de la Federació Catalana de Triatló.

La jornada, que va començar a les 9 del matí i va fer tancar una part del centre i la comarcal 1413a durant bona part del matí, es va desenvolupar amb total normalitat gràcies a la col·laboració de prop de 200 voluntaris d’entitats esportives i veïnals de la ciutat, com la U. E. Rubí, el C. N. Rubí, i les AV. Les Torres, Ca n’Oriol i la Zona Nord.

Els tres guanyadors han estat Àlex Carreras del C. E. Picornell amb un temps d’01:59:37, Hèctor Nadal de C. N. Reus amb 01:59:45 i Ruben Barrio del C. N. Prat Triatló amb 01:59:55; mentre que la primera dona guanyadora de les 8 que van participar, Olga Sepulveda, va fer un temps de 02:30:18 i pertany al mateix club que el tercer guanyador de la categoria masculina.
Pel que fa a duatletes de la nostra ciutat, el primer classificat, Vicente Blasco de la U. A. Rubí, va arribar en el lloc 14è amb un temps de 02:04:04.