Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Resultats de les eleccions municipals El PSC ha estat la força política més votada a Rubí, tot i la baixa participació del 45,67 %, que ha marcat la jornada electoral celebrada diumenge. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Resultats de les eleccions municipals

El PSC ha estat la força política més votada a Rubí, tot i la baixa participació del 45,67 %, que ha marcat la jornada electoral celebrada diumenge.
El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha estat la força més votada a Rubí amb 9.418 vots, un 40,28 % dels vots, el que li suposa guanyar 12 regidors, 2 més que els actuals. La segona força ha estat IC-V que amb 2.926 vots manté els 4 regidors actuals tot i que perd un 1,63 % de percentatge de vot. El PP es manté com a tercera força a Rubí amb 2.688 vots, els mateixos 3 regidors i una pèrdua de percentatge de vot del 0,88.

Esquerra Republicana és l’altre partit, juntament amb el PSC, que aconsegueix millorar els seus resultats tot i mantenir els 2 regidors actuals, convertint-se en la quarta força amb un 8,88 % dels vots, per davant de la federació nacionalista de Convergència i Unió que manté els 2 regidors però perd un 1,25 % dels vots en comparació a les municipals de 2003, i per davant d’Units per Rubí que deixa de tenir representació municipal (a l’actualitat compta amb 2 regidors). Alternativa Ciutadana manté la seva representació, amb 2 regidors i no aconsegueixen representació ni Ciutadans, ni la Federació d’Alternatives Veïnals de Rubí, ni Izquierda Republicana.

A banda dels resultats, la nota més destacada ha estat la baixa participació que ha estat del 45,67 %.

Més informació