Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Restricció de trànsit la cruïlla d'Abat Escarré i Cal Príncep La restricció tindrà lloc durant 4 dies i es veurà afectat el recorregut de la línia 2 del servei d’autobús urbà. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Restricció de trànsit la cruïlla d'Abat Escarré i Cal Príncep

La restricció tindrà lloc durant 4 dies i es veurà afectat el recorregut de la línia 2 del servei d’autobús urbà.
Els pròxims dies 29, 30, 31 de maig i 1 de juny es restringirà al trànsit la cruïlla del carrer d’Abat Escarré amb Cal Príncep per tal de realitzar una actuació en el col•lector. Aquesta actuació forma part del projecte de renovació del carrer de l’Abat Escarré finançat pel Fons estatal d’inversió local (FEIL).

Com a conseqüència, també es veurà afectat el recorregut habitual de la línia 2 del servei urbà d’autobús, que realitzarà un itinerari alternatiu pels carrers Marconi i Inventor Edison fins al Passeig de les Torres, on allà recuperarà el recorregut habitual a partir de la rotonda del passeig de les Torres amb l’avinguda de Can Cabanyes. S’anul•len de forma provisional les parades “Abat Escarré” i “Estació FGC” en sentit Can Vallhonrat i, com a parades alternatives, s’utilitzaran les parades “Progrés” i “Antón de Borja L-4”.