Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Restricció de trànsit en el pont cap al camí de Can Xercavins Sorea realitza unes obres d’ampliació de la xarxa d'aigua i els cotxes no podran accedir a Sant Jordi Parc per aquest punt. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Restricció de trànsit en el pont cap al camí de Can Xercavins

Sorea realitza unes obres d’ampliació de la xarxa d'aigua i els cotxes no podran accedir a Sant Jordi Parc per aquest punt.
A partir del dilluns, 2 de febrer, l’empresa Sorea inicia unes obres al barri de la Plana del Castell, a l’alçada del pont cap al camí de Can Xercavins. L’actuació consisteix en l’ampliació de la xarxa d’aigua potable amb un tub de 250 mm de diàmetre connectat a la xarxa existent entre les urbanitzacions de Sant Jordi Parc i la plana del Castell.

Aquestes obres formen part d’un projecte d’ampliació de la xarxa entre el carrer Pau Casals i el camí de Ximelis, que va començar al desembre i que està previst que acabi a finals de febrer.

Amb motiu d’aquestes obres, es restringeix al trànsit el pont cap el camí de Can Xercavins durant un període aproximat de dues setmanes, mentre durin les obres. Per aquest motiu, es recomana utilitzar vies alternatives com ara l’avinguda de Castellbisbal per tal d’accedir a les urbanitzacions i al barri de Sant Jordi Parc.

Actuació en el carrer Marconi

Per altra banda, Sorea realitza unes altres obres d’ampliació de la xarxa existent d’aigua potable en el carrer Marconi. Amb aquesta actuació, que està previst que acabi a mitjans de març, s’està instal•lant un tub de 250 mm de diàmetre amb l’objectiu de millorar la circulació d’aigua en la xarxa.

Aquestes obres no comporten cap restricció de trànsit tot i que pot ocasionar molèsties i afectacions puntuals, com ara l’eliminació provisional d’alguna plaça d’estacionament.