Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reparació de voreres al carrer Sabadell Ja s'han iniciat les obres per rehabilitar 340 m2 de voreres a la cruïlla amb els carrers Bassas, Orso, Sant Muç i Cadmo. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Reparació de voreres al carrer Sabadell

Ja s'han iniciat les obres per rehabilitar 340 m2 de voreres a la cruïlla amb els carrers Bassas, Orso, Sant Muç i Cadmo.

Han començat les obres per ampliar 340 m2 de vorera al carrer Sabadell, situat a la Zona Nord. Es tracta d’un carrer que s’ha asfaltat recentment dins del pla amb el qual s’ha pavimentat i rehabilitat més d’una trentena de carrers arreu del municipi.<br /><br />Les obres s'han iniciat amb la instal•lació prèvia a la zona de la senyalització per obres, unes obres que afecten a la cruïlla d’aquest carrer amb els carrers Bassas, Orso, Sant Muç i Cadmo (situada davant de l’Espai Jove Torre Bassas). Amb aquesta actuació s’ampliaran els dos costats de voreres entre els carrers Bassas i Cadmo i s’eliminaran les barreres arquitectòniques en aquest últim per millorar la mobilitat de les persones amb discapacitat. D’aquesta manera, les voreres passaran de 80 cm a 2,5 metres d’amplada.<br /><br />Està previst que les obres d’ampliació d’aquestes voreres es realitzin al llarg del mes de novembre conjuntament amb unes altres al carrer Bailén, que s’iniciaran la pròxima setmana. L’ampliació es centrarà en el tram entre el passatge Bailén i el carrer Lepanto i únicament a la vorera esquerra. Aquest costat és més estret que la vorera dreta i està en un mal estat de conservació (la vorada s’ha fet malbé i presenta una certa inclinació o pendent). Aquest tram suposa 140 m2 de vorera nova, una vorera que amb les obres passarà a tenir 1,27 metres d’amplada en lloc dels 80 cm.<br /><br />Ambdues actuacions formen part d’un pla de renovació i rehabilitació de les voreres en mal estat de conservació al municipi. D’aquesta manera, les pròximes voreres a rehabilitar s’aniran concretant segons el seu estat de conservació, prioritzant les més afectades i deteriorades.