Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reorganització municipal per aglutinar els serveis de Promoció Econòmica sota la mateixa àrea Comerç i Promoció Econòmica i Treball passen a l’Àrea de Planificació Estratègica i Govern. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Reorganització municipal per aglutinar els serveis de Promoció Econòmica sota la mateixa àrea

Comerç i Promoció Econòmica i Treball passen a l’Àrea de Planificació Estratègica i Govern.
Canvia la coordinació política de la regidoria de Promoció Econòmica i Treball i la de Comerç, que fins ara es trobaven dins l’àrea coordinada per la 4a tinenta d’alcaldia, Neus Muñoz, juntament amb regidories relacionades amb Hisenda i Règim Interior. La seva nova ubicació és l’Àrea de Planificació Estratègica i Govern, que passa a denominar-se “de Planificació Estratègica, Promoció Econòmica i Govern”.

L’objectiu d’aquesta reorganització és agrupar sota la mateixa coordinació política i tècnica tots els serveis relacionats amb la Promoció Econòmica de la Ciutat. Coordinació política que recau en el 5è tinent d’alcaldia, Jaume Buscallà.

La fins ara Àrea de Promoció Econòmica, Hisenda i Règim Interior passa a denominar-se “de Serveis Centrals, Hisenda i Règim Interior”.