Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Renovació d'uns 250 fanals a diferents barris de la ciutat Amb aquesta actuació l'Ajuntament de Rubí preveu estalviar un 40 % en el consum energètic i reduir la contaminació lumínica d’aquestes zones. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Renovació d'uns 250 fanals a diferents barris de la ciutat

Amb aquesta actuació l'Ajuntament de Rubí preveu estalviar un 40 % en el consum energètic i reduir la contaminació lumínica d’aquestes zones.
A partir d'aquesta setmana, l’Ajuntament de Rubí renova uns 250 fanals a diferents barris i zones de Rubí com Les Torres, Ca n’Alzamora, Sant Jordi Park i Can Rosés. L’actuació comença amb la renovació de 65 fanals i la instal•lació de 4 fanals més al barri de les Torres. Amb aquest projecte, que es concentra a la zona peatonal situada entre la Rambleta de Joan Miró, avinguda de Can Cabanyes i Passeig de Les Torres, es reforçarà la il•luminació a la zona a partir de materials de més qualitat i es fomentarà l’estalvi d’energia. Les obres tenen un termini previst d’uns 15 dies a partir de l’inici.

Un cop finalitzin les tasques al barri de les Torres, l’Ajuntament de Rubí preveu renovar els fanals d’altres barris de la ciutat, com és el cas de Ca n’Alzamora, Can Rosés i Sant Jordi Park. Amb aquesta actuació a diferents barris de la ciutat es preveu reduir la contaminació lumínica d’aquestes zones i estalviar al voltant del 40 % en el consum energètic.

Més informació