Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Renovació de vehicles de la Policia Local Los tres nous cotxes porten un sistema informàtic que permet consultar les bases de dades municipals i enviar documents a temps real i sobre el terreny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Renovació de vehicles de la Policia Local

Los tres nous cotxes porten un sistema informàtic que permet consultar les bases de dades municipals i enviar documents a temps real i sobre el terreny.
La Policia Local renova la flota de vehicles amb tres nous cotxes policials que s'han posat en marxa mitjançant licitació per renting, un contracte que permet la renovació periòdica dels vehicles.

Es tracta de cotxes de la marca Ford, model Focus C-Max, idèntics als vehicles que es renoven, tot i que els nous cotxes tenen un motor més potent i un equipament més complert. La novetat més destacada és que els nous cotxes adquirits estan equipats amb un equipament informàtic instal•lat al seu interior que permet la connexió dels agents a les bases de dades municipals i sistemes informàtics policials. Així, els agents poden consultar sobre el terreny i en temps real les dades que fan referència a persones i vehicles d’interès policial, i transmetre dades i documents informatitzats directament mitjançant el correu electrònic.

Més informació