Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Regidors i tècnics municipals es troben a Rubí per treballar el protocol comarcal d'atenció infants en situació de risc Els regidors i tècnics dels ajuntaments del Vallès Occidental es troben a Rubí per treballar el protocol de protecció a infants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Regidors i tècnics municipals es troben a Rubí per treballar el protocol comarcal d'atenció infants en situació de risc

Els regidors i tècnics dels ajuntaments del Vallès Occidental es troben a Rubí per treballar el protocol de protecció a infants.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Rubí organitzen dimecres, 12 de desembre, una sessió de treball per a regidors/es i tècnics/es dels ajuntaments de la comarca per tal d’avançar en l’elaboració del Protocol comarcal per a la intervenció en xarxa en situacions de risc i/o maltractaments a la infància i l’adolescència. La sessió es portarà a terme al Castell-Ecomuseu urbà.<br /><br />El Vallès Occidental és la primera comarca de Catalunya que disposa d’una Taula Territorial de Coordinació i Intervenció en situacions de maltractament infantil, creada l’any 2006. Amb la constitució de la Taula Territorial es van anunciar un seguit de mesures i es va iniciar el procés d’elaboració d’un Protocol Comarcal d’Atenció a la Infància en situació de risc. En aquests moments, l’elaboració del Protocol està en la seva fase final i la reunió de dimecres servirà per avançar en aspectes concrets com el projecte d’implementació i el seguiment.<br /><br />L’obertura de la Jornada i benvinguda anirà càrrec de la tinent d’alcalde de Serveis a les Persones, Anna Maria Martínez, el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda, i el director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya, Xavier Soley.