Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reciclatge de banderoles publicitàries municipals L’Ajuntament de Rubí ha signat un conveni amb l’empresa RUW-Design, S.L, per reciclar les banderoles. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Reciclatge de banderoles publicitàries municipals

L’Ajuntament de Rubí ha signat un conveni amb l’empresa RUW-Design, S.L, per reciclar les banderoles.
Mitjançant la signatura de l’acord, l’Ajuntament de Rubí es compromet a cedir les banderoles publicitàries de propietat municipal a RUW-Design, S.L, perquè aquesta empresa les reutilitzi, com a material reciclat, en l’àmbit de la confecció d’objectes per a la llar i/o complements de moda, juntament amb altres banderoles cedides per altres administracions.

Com a contraprestació a aquesta cessió, RUW-Design, SL, pagarà de cada unitat de producte venuda que provingui del reciclatge del material donat per tots els ajuntaments, la quantitat d’un 1% dels guanys que s’obtinguin. Aquest percentatge es distribuirà entre tots els ajuntaments col·laboradors. Els diners que rebi l’ajuntament de Rubí per aquest concepte es destinaran a l’ajuda al finançament de destacats projectes de millora de la sostenibilitat o la defensa dels drets humans, en l’àmbit local, previstos o supervisats per l’ajuntament, o, si escau, la difusió, mitjançant campanyes de comunicació, dels diferents valors que condicionen i afavoreixen el desenvolupament sostenible de les comunitats locals.


Més informació