Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recepció de l’alcaldessa a la jugadora de waterpolo Ana Copado que participarà en els JJOO Londres 2012 L’esportista rubinenca de la selecció espanyola prendrà part en una competició olímpica per primera vegada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Recepció de l’alcaldessa a la jugadora de waterpolo Ana Copado que participarà en els JJOO Londres 2012

L’esportista rubinenca de la selecció espanyola prendrà part en una competició olímpica per primera vegada.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha rebut a la jugadora rubinenca de la Selecció espanyola de waterpolo, Ana Copado, que participarà als pròxims Jocs Olímpics de Londres 2012, amb la resta de les 14 jugadores catalanes que competiran en aquesta disciplina esportiva com a integrants de la selecció que es va classificar fa unes setmanes. L’Ajuntament ha volgut reconèixer la tasca esportiva de la jugadora que ha manifestat la seva alegria per aquesta fita històrica del waterpolo femení.

Ana Copado va començar la seva carrera esportiva al Club Natació Rubí des de molt jove, fins a arribar a la selecció catalana com a 2a portera, i des d’on va passar després a altres clubs com el CE Mediterrani, el Club Natació Montjuic, o el CN Sant Andreu on milita actualment. La rubinenca és una de les jugadores més veteranes de la selecció i aquest és el seu somni fet realitat, segons ha dit, després que d’haver aconseguit per primera vegada classificar-se per uns JJ.OO, després de vèncer a Grècia en els quarts de final del preolímpic de Triestre i aconseguir així el passi per a Londres 2012.