Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RAÜL DE CASTRO, GUANYADOR DEL CONCURS DE CARTELLS DE CARNAVAL 2005 Raül de Castro i Argudo és el guanyador de la nova edició del concurs de cartells de Carnaval 2005 que organitza l'Ajuntament de Rubí. Així ho va decidir un jurat format per professionals del món del disseny; entre els quals hi havia el guanyador del concurs de l'any 2004, Francesc Aldabò, i el regidor de Cultura, Moisès Rodríguez. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

RAÜL DE CASTRO, GUANYADOR DEL CONCURS DE CARTELLS DE CARNAVAL 2005

Raül de Castro i Argudo és el guanyador de la nova edició del concurs de cartells de Carnaval 2005 que organitza l'Ajuntament de Rubí. Així ho va decidir un jurat format per professionals del món del disseny; entre els quals hi havia el guanyador del concurs de l'any 2004, Francesc Aldabò, i el regidor de Cultura, Moisès Rodríguez.

Raül de Castro i Argudo és el guanyador de la nova edició del concurs de cartells de Carnaval 2005 que organitza l'Ajuntament de Rubí. Així ho va decidir un jurat format per professionals del món del disseny; entre els quals hi havia el guanyador del concurs de l'any 2004, Francesc Aldabò, i el regidor de Cultura, Moisès Rodríguez. <br /><br />El cartell, que porta per lema &#8220;Trenca amb la monotonia&#8221;, ha hagut de competir amb 18 cartells més. Raül de Castro, rubinenc de 24 anys, és estudiant d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i ja havia participat en el concurs de cartells un parell de vegades en edicions anteriors.<br />De l'1 al 20 de febrer, el Castell Ecomuseu urbà exposarà el cartell guanyador; així com una selecció dels millors treballs presentats en aquesta edició.