Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ramon Majoral i Marc Sànchez guanyen el III concurs fotogràfic 'El medi ambient a Rubí' Les seves fotografies són les guanyadores a la categoria adult i categoria jove entre un total d’11 i 83 fotos, respectivament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ramon Majoral i Marc Sànchez guanyen el III concurs fotogràfic 'El medi ambient a Rubí'

Les seves fotografies són les guanyadores a la categoria adult i categoria jove entre un total d’11 i 83 fotos, respectivament.
Ramon Majoral, amb la fotografia “La bassa de les granotes” i Marc Sanchez, amb “Així es fa”, són els guanyadors a la categoria adult i jove, respectivament, del III concurs fotogràfic “El medi ambient a Rubí” que organitza l’Ajuntament de Rubí. Així s’ha fet públic a l’acte de lliurament de premis celebrat dijous, 10 d’abril, a l’auditori de l’edifici Rubí+D. Com a premi tots dos han rebut una càmera fotogràfica digital de 5,1 megapíxels. Pel que fa a la llista de guanyadors, són els següents:

Categoria adults:
3r premi: Manel Martori amb “Tarda a Ca n’Oriol”
2n premi: Joan Giménez amb “Vida als terrats de Rubí”
1r premi: Ramon Majoral amb “La bassa de les granotes”

Categoria joves:
3r premi: Josep Salazar amb “Pont”
2n premi: Judit Cañizares amb “Caball”
1r premi: Marc Sànchez amb “Així es fa”

Els guanyadors del 2n premi han rebut una impressora fotogràfica d’alta resolució i del 3r premi un pendrive de 2 Gb. En aquesta tercera edició s’havien presentat un total de 248 fotografies realitzades a càrrec de 94 participants (11 a la categoria adults i 83 a la categoria joves).