Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí rep un guardó de l’Associació d’Emissores Municipals d’Andalusia L’associació reconeix l’esforç pel foment de la interculturalitat de l’emissora rubinenca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ràdio Rubí rep un guardó de l’Associació d’Emissores Municipals d’Andalusia

L’associació reconeix l’esforç pel foment de la interculturalitat de l’emissora rubinenca.
El programa “Raíces del Sur” de Ràdio Rubí ha rebut un premi de l'Associació d'Emissores Municipals d'Andalusia (EMA – RTVA) en el marc dels actes de celebració del seu 25è aniversari.

Aquest guardó per al programa que presenta diàriament, de dilluns a divendres, Toni Sevilla, ha estat concedit en la modalitat de millor “programa de sensibilització i foment de la interculturalitat”. Segons el jurat, el premi obeeix a l'aposta de Ràdio Rubí per recuperar els valors culturals, històrics, artístics i musicals d'Andalusia per a la important comunitat andalusa resident a Catalunya.

Ràdio Rubí és també l'única emissora municipal no andalusa associada a EMA - RTVA. El premi suposa el reconeixement a Ràdio Rubí i a la seva aposta per la interculturalitat des d'una entitat de fora de Catalunya.