Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí recull 600 quilos d’aliments per a la campanya La fam no fa vacances Amb aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació Banc dels Aliments, es pretén aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària durant l’estiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ràdio Rubí recull 600 quilos d’aliments per a la campanya La fam no fa vacances

Amb aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació Banc dels Aliments, es pretén aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària durant l’estiu
Els rubinencs han fet arribar uns 600 quilos d’aliments al punt de recollida obert a Ràdio Rubí en el marc de la campanya La fam no fa vacances, impulsada per la Fundació Banc dels Aliments. Aquests recursos s’han repartit entre l’Associació de Veïns Les Torres Rubí 2000 i Frater Nadal, que els faran arribar a les famílies de la ciutat que ho necessiten.

596 quilos de menjar. Aquesta és la xifra exacta que els rubinencs han fet arribar a les instal·lacions de Ràdio Rubí dins la campanya de recollida estiuenca. Una xifra que els receptors han qualificat de “sorprenent” per l’època de l’any, així com també per les repetides crides que demanen el suport dels rubinencs.

El president de l’Associació de Veïns Les Torres Rubí 2000, Eduardo Asensio, ha agraït aquesta resposta i ha recordat que Rubí és una ciutat solidària. Aquesta entitat farà el repartiment de viandes a través de l’agrupació Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV). L’altre beneficiari de la recollida és Frater Nadal. El seu vicepresident, Antonio López, ha agraït la resposta ciutadana i ha lamentat que s’hagi de continuar demanant aquesta col·laboració per què les institucions europees no fan la seva feina.

Amb aquesta iniciativa, Ràdio Rubí ha volgut sumar-se a l’esforç que ja fan habitualment altres entitats de la ciutat. Segons la responsable del mitjà de comunicació municipal, Lídia Juste, la voluntat de l’emissora és mantenir aquesta col·laboració en properes cites.

En total, la campanya La fam no fa vacances ha aconseguit recollir un total de 310.000 quilos d’aliments enguany, gràcies a les 667 activitats que s’han organitzat entre els mesos de juny i juliol.