Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí presenta la nova programació 2013-2014 a l’Ateneu municipal L’emissora podria ampliar la seva cobertura més enllà de la ciutat, gràcies al nou centre de telecomunicacions que podria estar operatiu a finals de 2013 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ràdio Rubí presenta la nova programació 2013-2014 a l’Ateneu municipal

L’emissora podria ampliar la seva cobertura més enllà de la ciutat, gràcies al nou centre de telecomunicacions que podria estar operatiu a finals de 2013
Ràdio Rubí (99.7 FM) inicia una nova etapa en la qual es reforcen els continguts propis, elaborats pels professionals de la ràdio, col•laboradors i entitats, sense perdre de vista l’actualitat informativa diària, i consolidant cada vegada més la seva web com a mitjà per arribar a tots els espais de la ciutat, mantenint sempre el seu esperit de servei públic, d’immediatesa i de proximitat.

L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha assistit a l’acte de presentació de la nova programació, celebrat a l’Ateneu municipal ahir dijous 25 de setembre, on ha avançat que “abans que acabi 2013 podria estar operatiu el nou centre de telecomunicacions de Rubí, des del qual emetrà senyal l’emissora. Aquesta infraestructura servirà per ampliar la cobertura de l’emissora, no només al conjunt de la nostra ciutat, sinó fins i tot, més enllà de les nostres fronteres”.

“Implicació, compromís i il•lusió son les paraules que millor defineixen aquesta temporada”, així ho descriu la Cap de programes de Ràdio Rubí, Lídia Juste, destacant el valor de la participació i voluntat de tot l’equip a fi que “Ràdio Rubí pugui seguir sent el mitjà de comunicació de referència a la ciutat”.

Les principals novetats de la graella de Ràdio Rubí per 2013-2014 és la creació d’un programa únic “Rubí al dia”, presentat i editat en directe, que omplirà la franja del matí, de 8 h a 12 h, d’informació general. “Rubí al dia”i comptarà amb una tertúlia centrada en temes de l’actualitat local i diferents espais de divulgació i entrevistes d’interès per a la ciutadania.

En aquesta etapa, el paper dels col•laboradors i entitats guanyen en protagonisme, potenciant els seus espais i situant-los en llocs destacats de la graella. L’objectiu, com va explicar la directora de l’emissora, Lídia Juste, és refermar la relació amb el teixit associatiu de la ciutat a través dels seus espais a la ràdio i el web, així com incorporar nous programes adreçats a nous públics, sobre tot, als més joves. Nous programes com “Som joves”, espais sobre videojocs, psicologia, horts urbans, jardineria, o els programes sobre música centrat en els grups locals, en son alguns exemples d’aquesta orientació.

Ràdio Rubí establirà també una forta estratègia de difusió dels seus continguts mitjançant les diferents xarxes socials, a més de la difusió en format audiovisual que ja fa des de www.radiorubi.fm, i mantindrà els programes informatius i de debat, sobre l’actualitat local, amb una novetat: la incorporació de dos informatius generalistes en connexió amb la Xarxa de Comunicació Local.

Pel que fa als vespres, aquests seran temàtics i cada dia se centrarà en un bloc de continguts concret (solidaritat, joves, salut, debats, música, etcètera). També es consoliden programes que ja són un clàssic a la seva graella, com “Serrat, del Poble Sec al món”, “Jazz fugaç”, “Jazz para nictálopes”, “Blue Beats”, “Res com el Vallès”, “Ara i Sempre” o “Sardanes d’Autor”.

La temporada 2013-2014 tindran programa propi a Ràdio Rubí 13 entitats rubinenques, comptarà amb més de 60 col•laboradors, 11 periodistes i tècnics professionals, tot un equip disposat a oferir a la nostra ciutat programació ininterrompuda durant 24 hores, de dilluns a diumenge.