Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Radio Rubí organitza un concurs literari de microrrelats per Sant Jordi Fins al 8 d’abril es poden enviar els textos per correu electrònic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Radio Rubí organitza un concurs literari de microrrelats per Sant Jordi

Fins al 8 d’abril es poden enviar els textos per correu electrònic.
L’emissora municipal Ràdio Rubí (99.7 FM) i el seu web organitzen la I Edició del certamen de microrrelats “Sant Jordi” de Ràdio Rubí, un concurs literari al qual es pot presentar qualsevol persona major de 16 anys.

Des del pròxim 1 de març, i fins al 8 d’abril, es poden començar a enviar els microrrelats (amb un màxim de 3.000 caràcters d’extensió) a l’adreça de correu electrònic radiorubi@ajrubi.cat. La temàtica dels relats, que han d’éser inèdits, serà lliure i s’acceptaran textos tant en català com en castellà.

Les llibreries rubinenques El Racó del Llibre i L’Ombra participen en aquest primer con curs amb l’aportació dels dos premis del concurs: dos vals de compra per valor de 100 i 80 euros, respectivament.

El relat guanyador i el finalista es faran públics el 23 d’abril, Diada Nacional de Sant Jordi, durant la programació especial que Ràdio Rubí realitzarà aquell dia, i seran publicats al web de la ràdio.