Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí organitza un concurs de petons solidari per Sant Jordi Els beneficis es destinaran al banc d’aliments de l’entitat local Entre veïns. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ràdio Rubí organitza un concurs de petons solidari per Sant Jordi

Els beneficis es destinaran al banc d’aliments de l’entitat local Entre veïns.
Ràdio Rubí organitza per Sant Jordi un concurs de petons solidari en favor del banc dels aliments de l’entitat local Entre veïns. Aprofitant la presència al carrer durant la diada de Sant Jordi, amb programes especials a la plaça Dr. Guardiet de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, l’emissora municipal organitza un concurs de petons. L’emissora local proposa als participants que es facin un petó davant la càmera de Ràdio Rubí i que aquesta imatge, que costarà el preu simbòlic d’un euro, serveixi per fer arribar aliments a les famílies de Rubí que més ho necessiten.

Participar és ben senzill: només heu d’acostar-vos a l’estudi de ràdio que hi haurà a la plaça Dr. Guardiet durant tot el dia de Sant Jordi. Podeu venir sols, amb la vostra parella, el vostre fill o el vostre animal de companyia... L’equip de l’emissora farà una fotografia del vostre petó que penjarà a la galeria del Concurs de petons de la pàgina web de Ràdio Rubí. Tots els diners que recaptin s’enviaran al Banc d’aliments de l’entitat local Entre veïns.

El premi per participar al concurs és la satisfacció de saber que s'ajuda als altres però, simbòlicament, el millor petó, escollit per l’equip del programa Les Divines, també rebrà una ampolla de cava i una caixa de bombons.