Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí inicia la seva nova programació amb diverses propostes dedicades a l’esport, internet, literatura, música i actualitat L’alcaldessa presentarà la nova temporada 2010-2011 aquest divendres a la Biblioteca a partir de les 19 hores. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ràdio Rubí inicia la seva nova programació amb diverses propostes dedicades a l’esport, internet, literatura, música i actualitat

L’alcaldessa presentarà la nova temporada 2010-2011 aquest divendres a la Biblioteca a partir de les 19 hores.
L’emissora municipal Ràdio Rubí (99.7 FM) acaba d’encetar la seva nova temporada amb diverses propostes dedicades a l’esport, la literatura, els blocs a la xarxa i altres programes d’actualitat i música que aquest divendres 24 de setembre, a partir de les 19 h, presentarà l’alcaldessa de Rubí, Carme García, a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, acompanyada de la regidora de l’Institut Municipal de Comunicació (IMCO), Ana Ma. Martínez.

Amb un total de sis nous programes, alguns del quals tornen a la graella com “El descans del troglodita”, dedicat al món de la literatura, o “Serrat un temps de cançons”, un monogràfic sobre aquest cantautor, algunes de les novetats més destacables estan relacionades amb internet com el programa esportiu “Pelotas fuera” que s’emetrà els dilluns a la nit i que disposa d’un espai a la xarxa social Facebook, o el programa Rubíblogs que dedicarà un espai setmanal als blocs que una part de la ciutadania rubinenca elabora a la xarxa.

A més d’aquestes noves apostes, Ràdio Rubí consolida alguns dels programes posats en marxa la temporada passada, com “El fil de la troca”, sobre les malalties mentals, o el programa cultural fet per dones i amb ulls de dona, “Les Divines”, que arriba ja a la seva tercera temporada. Així mateix, durant aquest any ha reforçat la seva pàgina web, creada amb motiu del 30è aniversari de l’emissora i que fins al mes de juny ha arribat a assolir les 100.000 visites.

Més informació sobre la nova programació.