Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí farà el seguiment de la Copa del Rei i la Reina d'Hoquei Patins en Línia L'esdeveniment esportiu tindrà lloc a Rubí els dies 14 i 15 d'abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ràdio Rubí farà el seguiment de la Copa del Rei i la Reina d'Hoquei Patins en Línia

L'esdeveniment esportiu tindrà lloc a Rubí els dies 14 i 15 d'abril.
Ràdio Rubí (99.7 FM) farà el seguiment de la Copa del Rei i la Reina d'Hoquei patins en línia amb un programa especial dissabte a la tarda, que retransmetrà en directe el partit que jugarà l'equip masculí a partir de les 19 h, es farà un resum del partit femení que s'haurà disputat i una prèvia de la segona semifinal a disputar després de la primera. Pel que fa a diumenge, es farà seguiment de les dues finals, tant la femenina com la masculina, al programa 'A peu de camp'.

A més dels programes radiofònics, es complementarà la informació a través d'Internet a través de la pàgina web de Ràdio Rubí (www.radiorubi.fm) on hi haurà un apartat especial amb els resultats, declaracions, equips i una galeria d'imatges. El minut a minut del que passi al Pavelló de La Llana durant la copa també es pot seguir per Twitter (@esportsradiorub) i Facebook (esports Ràdio Rubí).