Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí és punt de recollida de la campanya 'La fam no fa vacances' La ciutadania podrà fer aportacions a la campanya del Banc dels Aliments fins al 29 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ràdio Rubí és punt de recollida de la campanya 'La fam no fa vacances'

La ciutadania podrà fer aportacions a la campanya del Banc dels Aliments fins al 29 de juliol
El Banc dels Aliments organitza aquest estiu la segona edició de la iniciativa La fam no fa vacances. Tal com ja va passar durant la campanya de Nadal, l’emissora municipal Ràdio Rubí serà punt de recollida de productes durant tot el mes de juliol.

La fam no fa vacances del Banc dels Aliments vol aconseguir el màxim de productes alimentaris per abastir les famílies amb pocs recursos durant l’estiu, un moment de l’any en el qual les donacions disminueixen. Així, la campanya complementa el Gran Recapte que es fa abans de Nadal.

Amb un 24% de la població catalana per sota el llindar de la pobresa, el Banc dels Aliments té 209.000 beneficiaris a través de 700 entitats de tot Catalunya. En el cas de Rubí, la recollida d’aquest estiu es distribuirà a la ciutat a través dels col·lectius rubinencs Frater Nadal i l’Associació de Veïns Les Torres-Rubí 2000.

Els aliments més necessaris en aquest moments són: llegums, oli, llet, conserves de peix, alimentació infantil i galetes. Les donacions es podran fer fins al 29 de juliol en horari de matí i tarda a Ràdio Rubí (Escardívol, c/ Joaquim Blume s/n).