Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí convoca el 5è concurs de microrelats per Sant Jordi Les propostes, en quatre categories diferents, es poden presentar fins al 13 d'abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ràdio Rubí convoca el 5è concurs de microrelats per Sant Jordi

Les propostes, en quatre categories diferents, es poden presentar fins al 13 d'abril.
Ràdio Rubí i www.radiorubi.fm han convocat la cinquena edició dels concurs de microrelats de Sant Jordi, pel qual es poden presentar els escrits inèdits fins el 13 d’abril que no han de superar els mil caràcters. Les persones guanyadores de les diferents categories rebran premis com llibres, material gràfic o tauletes digitals i es donaran a conèixer en el marc del programa especial que l’emissora municipal fa per celebrar el dia del llibre i la rosa.

Enguany es convoquen 4 categories diferents: el millor microrelat de Rubí, el millor de fora de Rubí, el millor dels alumnes d’instituts locals i el microrelat a Twitter.

Els autors, que hauran de ser majors de 13 anys, poden participar en més d’una categoria, però només s’acceptarà una obra per persona a cadascuna d’elles. En el cas de la categoria de Twitter, no hi haurà límit d’edat ni de relats presentats. Això si, els participants hauran de fer servir l’etiqueta #relatrubi i fer-se seguidor d’@inforadiorubi si no ho són ja. Pel que fa a l’idioma, les obres poden ser escrites indistintament en català o en castellà. Lídia Juste, responsable de l’emissora municipal, ha assegurat que el concurs respon a “l’especial sensibilitat que té la gent de Rubí per l’escriptura i a través d’aquesta sensibilitat, Ràdio Rubí aconsegueix tenir impacte arreu del món”.

Els guanyadors/es de les categories relat de Rubí i de fora de Rubí rebran un premi valorat en 80 euros que consta de dos xecs bescanviables per llibres i material gràfic, gràcies a la col·laboració de les llibreries L’Ombra, El Racó del Llibre i Gràfiques Ventura. De la seva banda, els guanyador/es a les categories d’instituts i Twitter rebran una tauleta digital gentilesa de l’Associació de Comerciants Rubí Centre Botiguer. Juste ha agraït la implicació del comerç de Rubí que una vegada més patrocina els premis. “Tenim llibres, és clar, aquest és un concurs de literatura, però també apostem per premis en tecnologia com les tauletes digitals que no deixen de ser un nou format de lectura”, ha avançat la rubinenca.

Com ja és tradicional, el jurat estarà format per persones reconegudes al món de la literatura i els microrelats guanyadors seran dramatitzats i emesos per l’emissora pública.

Els afortunats es faran públics el dia 23 d’abril de 2014 en el marc del programa especial que Ràdio Rubí emetrà amb motiu de Sant Jordi. També es podrà consultar el resultat al web www.radiorubi.fm, on podeu consultar les bases íntegres del concurs.