Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí col·labora amb La Marató de TV3 L’emissora pública ha programat una festa solidària avui dissabte a la nit a la carpa instal·lada a la Fira de Nadal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ràdio Rubí col·labora amb La Marató de TV3

L’emissora pública ha programat una festa solidària avui dissabte a la nit a la carpa instal·lada a la Fira de Nadal.
Ràdio Rubí participa aquest any a La Marató de TV3 amb una festa solidària que tindrà lloc dissabte a la Fira de Nadal i que comptarà amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat. La festa inclourà diverses actuacions musicals, números de màgia i monòlegs. El preu de l’entrada serà de 3 euros. La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació de La Marató. Aquesta és la primera vegada que l’emissora pública participa en una activitat relacionada amb La Marató de TV3.

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3. El projecte està enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Aquest 2011, La Marató de TV3 se centra en la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

Ràdio Rubí s’ha volgut sumar aquest any a la iniciativa solidària i aquest dissabte ha muntat l’anomenada “Festa Solidària Ràdio Rubí amb La Marató”. El transplantament de ronyó que ha rebut aquest any un company de l’emissora ha esperonat Ràdio Rubí a organitzar aquesta festa solidària

Més enllà de l’aspecte solidari, l’emissora pública persegueix que la trobada de dissabte sigui una festa. Per aquesta raó comptarà amb la participació de diverses entitats de la ciutat, com els quadres de ball de l’Associació de Veïns de Ca n’Oriol, l’acadèmia de ball 8 Temps i la Jam El Castell, integrada per veïns de la Plana del Castell. La música vindrà de la mà de les formacions Che Sudaka, X gusto X Serrat i el cantautor Marcelo Ravelo, entre d’altres. Els assistents també podran gaudir dels trucs del mag Jordi Quimera i dels monòlegs de l’actor Xavi Demelo.

La festa tindrà lloc avui dissabte a partir de les 22 h a la carpa de la Fira de Nadal i acabarà ben entrada la matinada amb una sessió del dj Joon Davis, col·laborador de Ràdio Rubí. Per participar a la festa s’haurà de fer un donatiu de 3 euros i la recaptació total es destinarà a la Fundació de La Marató.