Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quatre entitats rubinenques presenten projectes per a la 7a edició dels premis al civisme El lliurament del premi es farà el dissabte 15 de desembre durant la jornada de la Xarxa Cívica i Solidària a La Plana del Castell. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Quatre entitats rubinenques presenten projectes per a la 7a edició dels premis al civisme

El lliurament del premi es farà el dissabte 15 de desembre durant la jornada de la Xarxa Cívica i Solidària a La Plana del Castell.
Tres projectes vinculats amb entitats relacionades amb el món de l’educació i un quart amb l’àmbit de la cultura són les propostes que s’han presentat a la 7a edició dels Premis al Civisme 2012. El projecte guanyador es coneixerà el pròxim dissabte 1 de desembre en el marc de la celebració la jornada del projecte Xarxa Cívica i Solidària al barri de la Plana del Castell i Can Fatjò, ja que en la darrera edició el Premi al Civisme 2011 va recaure en un projecte de l’AV de la Plana del Castell. L'acte tindrà lloc a les 13 h a la pl. del Marqués de Barberà.

Els projectes presentats en aquesta ocasió han estat:
  • Activitat Cívica al barri de Ca n’Oriol de la Colla gegantera de l’Escola Teresa Altet
  • Rubiclac de l'Ampa de l’Escola d’Educació Especial de Ca n’Oriol
  • Accions per contribuir al civisme de l’Escola 25 de Setembre
  • El Casal Rubí del Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals

Els Premis al Civisme, dirigits a totes les entitats, colectius o persones a títol individual que hagin realitzat alguna acció per fomentar el civisme que representi un avanç en la tolerància i el respecte a la ciutat, tenen una dotació de 1000 euros per l’entitat guanyadora, a banda de d’un reconeixement (diploma) al 3r i 2n projecte millor valorats pel jurat.