Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROURSA obre el termini d'admissió de sol·licituds per adjudicar 12 habitatges de lloguer per a joves El preu del lloguer oscil•la entre el 280 i els 325 euros i el termini per demanar-los finalitza el 30 d’abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

PROURSA obre el termini d'admissió de sol·licituds per adjudicar 12 habitatges de lloguer per a joves

El preu del lloguer oscil•la entre el 280 i els 325 euros i el termini per demanar-los finalitza el 30 d’abril.
La Societat municipal PROURSA ha obert aquesta setmana la convocatòria d’admissió de sol•licituds de segons adjudicacions de 12 habitatges al carrer Pontevedra, al barri de Can Rosés. Hi poden accedir tots els joves d’entre 18 i 30 anys que compleixin les condicions que es poden consultar a l’apartat d’habitatge de la pàgina web municipal.

Les famílies monoparentals amb ingressos anuals bruts d’entre 11.500 € i 18.439 €, interessades en el lloguer públic, també tenen opció de presentar la seva sol•licitud per als 4 habitatges que oferta Adigsa al passatge Bailén i de la que també informa la pàgina web municipal en el mateix apartat, així com la pàgina web d’Adigsa.

Els tràmits de sol•licitud s’han de fer a les oficines de Proursa, al carrer General Prim 33-35, 4a planta, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 17 a 19 h. És pot sol•licitar informació al tel. 93 588 66 93 i per correu electrònic. El termini per presentar les sol•licituds finalitza el 30 d’abril.

Altres ajuts disponibles

Proursa també ha obert la convocatòria d’ajuts per a la rehabilitació d’edificis fins el 30 de maig i d’ ajuts al lloguer adreçat a persones més grans de 65 anys i joves de fins a 35 anys. El termini d’aquesta convocatòria finalitza el 30 de juny.