Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROURSA ES TRASLLADA AL CARRER GENERAL PRIM La societat municipal Promocions Urbanes de Rubí S.A. (PROURSA) s’ha traslladat al carrer General Prim amb l’objectiu d’ampliar el seu espai físic davant la creixent demanda ciutadana pel que fa als serveis que ofereix l’empresa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

PROURSA ES TRASLLADA AL CARRER GENERAL PRIM

La societat municipal Promocions Urbanes de Rubí S.A. (PROURSA) s’ha traslladat al carrer General Prim amb l’objectiu d’ampliar el seu espai físic davant la creixent demanda ciutadana pel que fa als serveis que ofereix l’empresa.

Amb aquest trasllat, l’empresa municipal compta actualment amb un total de 298,65 m2, una xifra que representa quasi el doble de l’espai que es tenia a l’antic edifici, ubicat al Passeig de la Riera. Des del passat 3 de gener, la nova adreça de PROURSA és carrer General Prim, 33-35 4ª planta. Telèfon 93 588 66 93. Fax 93 588 56 89. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14h; i dilluns i dimarts també de 17 a 19h.<br />PROURSA ofereix diferents serveis a la ciutadania, com són per exemple aquells relacionats amb la construcció d’habitatges protegits i la “borsa jove”, així com la tramitació dels ajuts del pla de l’habitatge i els ajuts específics de l’Ajuntament de Rubí; la realització gratuïta dels dictàmens sobre l’estat de conservació dels edificis; i l’assessorament a professionals sobre les noves polítiques d’habitatge, entre d’altres.