Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Protecció Civil demana extremar la prudència per la previsió de pluges localment intenses aquest divendres Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, a Rubí s’estableix un risc moderat entre les 12 h i les 18 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Protecció Civil demana extremar la prudència per la previsió de pluges localment intenses aquest divendres

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, a Rubí s’estableix un risc moderat entre les 12 h i les 18 h
El CECAT – Centre de Coordinació Operativa de Catalunya ha informat que, en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les seves possibles afectacions, es passa d’avís a situació de prealerta el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT).

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest divendres, entres les 8 h i les 20 h, s’espera que es pugui superar el llindar d’avís de 20mm en 30 minuts i, amb més intensitat, a les comarques del prelitoral central i de Girona. Les precipitacions poden anar localment acompanyades de tempesta i calamarsa.

En el cas de Rubí, s’estableix un risc baix entre les 12 h i les 18 h, és a dir, que hi ha pronosticats fenòmens meteorològics relativament habituals però potencialment perillosos per algunes activitats.

La situació de prealerta no comporta l'activació de l'INUNCAT.