Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 4000 persones participen en la X edició de la Fira del Joc i l’Esport La nova ubicació a la Rambla del Ferrocarril ha facilitat l’increment de la participació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Prop de 4000 persones participen en la X edició de la Fira del Joc i l’Esport

La nova ubicació a la Rambla del Ferrocarril ha facilitat l’increment de la participació.
Unes 4.000 persones van passar per la Rambla de Ferrocarril al llarg de tota la tarda de dissabte en la X edició de la Fira del Joc i de l’Esport que aquest any estrenava una nova ubicació més propera a la ciutat i més adient per l’objectiu de la fira, el joc al carrer. Aquesta nova ubicació ha millorat l’accessibilitat dels ciutadans i, en conseqüència, l’índex de participació, tot i ser només a la tarda, que l’any passat va estar al voltant de les 3.500 persones amb activitats durant tot el dia.

La majoria dels participants en les més de 70 activitats que es van realitzar van ser famílies acompanyades per nens i nenes de 0 a 10 anys, tot i que també va haver-hi espai per adolescents que van participar amb menor nombre.

La festa, organitzada per l’Ajuntament de Rubí en col•laboració amb diverses associacions i entitats locals, va oferir tallers de grafits, titelles, imans, xapes, papiroflèxia, dibuixos, manualitats, percussió, ball, construcció d’una joguina, circ, esgrima, etc; un espai de jocs amb jocs gegants, d’habilitat, tradicionals i ludoteca pels més petits; un laberint gegant; esports diversos al carrer (futbol, bàsquet i tennis en espais inflables, bicicletes, voleibol, hockey, patinatge, etc.); i dos espectacles d’animació.

La Fira del Joc i l’Esport al carrer és una jornada d’activitats adreçada a la infància i joventut, així com a les seves famílies que, d’una forma lúdica i esportiva, promou les activitats de joc i el valor de la convivència als carrers de la ciutat, recuperant les tradicions del lleure i de l’intercanvi lúdic entre persones de diferents edats, cultures i capacitats.