Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 20.000 persones participen en els diferents actes del Dia d’Andalusia a Rubí L’alcaldessa de Rubí visita a les entitats de la ciutat al Parc de Ca n’Oriol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Prop de 20.000 persones participen en els diferents actes del Dia d’Andalusia a Rubí

L’alcaldessa de Rubí visita a les entitats de la ciutat al Parc de Ca n’Oriol.
Prop de 20.000 persones han participat en els diversos actes programats durant el cap de setmana a la ciutat amb motiu de la commemoració del Dia d’Andalusia, que anualment organitzen la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC) en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí i la Coordinadora de Entidades Andaluzas de Rubí (CECAR).

Així, ahir diumenge, en què es celebrava el Dia de la Convivència entre les diferents entitats i associacions que s’instal·len des de fa sis anys al Parc de Ca n’Oriol, l’alcaldessa de Rubí; Carme Garcia, va recórrer les instal·lacions per poder saludar als ciutadans i ciutadanes que celebraven amb menjar i música aquest dia festiu.

L’alcaldessa va estar acompanyada a primera hora per l’expresident de la Generalitat, José Montilla, així com per diversos regidors del consistori, i posteriorment pel conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries, la directora general de Voluntariado y Participación de la Junta de Andalucía, Rosario Ayala, i el president de la FECAC, Francisco García.

L’acte va concloure amb l’actuació del grup Voces del Romero que va tenir una gran participació per part del públic assistent ja que en aquesta edició no s’havia instal·lat una carpa tancada, per la qual cosa va poder ser segui per més gent.

Al llarg del dissabte, la Coordinadora de Entidades Andaluzas de Rubí (CECAR) també va celebrar diversos actes per commemorar aquesta efemèride, amb una cercavila de les entitats andaluses de la ciutat a partir de les 9.30 h, i l’ofrena floral al monument de Blas Infante a la plaça d’Andalusia, en què també va participar l’alcaldessa i la resta de portaveus dels grups amb representació municipal.